2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA MEZUN OLARAK DİPLOMA VE FORMASYON SERTİFİKASI ALACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

YENİ MEZUNLAR İLİŞİK KESME-  DİPLOMA  VE FORMASYON SERTİFİKASI TESLİM İŞLEMLERİ
(Diploma teslimi için mutlak suretle gereklidir)

MEZUN ANKETİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

--ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET İŞLEMLERİNİN GERÇEKLEŞTİRİLEBİLMESİ VE GECİKME OLMAMASI İÇİN KÜTÜPHANEDEN ÖDÜNÇ ALDIKLARI KİTAPLARI ÜNİVERSİTEMİZ KÜTÜPHANESİNE VE ARAÇLARI İÇİN ALDIKLARI ARAÇ ÇIKARTMALARINI (STİCKER) FAKÜLTE ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE EN GEÇ FİNAL SINAVLARI DÖNEMİ İÇİNDE ELDEN TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

--MEZUNİYET BELGELERİ VEKALETEN TESLİM ALINACAKSA TESLİM ALACAK KİŞİ ADINA ÇIKARILMIŞ NOTER TASDİKLİ VEKALETNAME

--DÖNEM SONLARINDA MEZUN OLABİLECEK DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNDE BULUNAN ALDIKLARI DERSLER İLE WEB SAYFASINDA BULUNAN BÖLÜMLERİNİN DERS PLANLARINI KARŞILAŞTIRMALARI ALMADIKLARI/EKSİK OLAN DERSLERİ VEYA NOTLARI GİRİLMEYEN DERSLERİ VAR İSE BÖLÜMLERİNE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. (ÖZELLİKLE FARABİ-ERASMUS Vb. ÖĞRENCİLERİ VE YATAY GEÇİŞ İLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR)
--İLİŞİK KESME BELGESİ DOLDURMA VE  ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI  İADE  İŞLEMLERİ DİPLOMA TESLİMİNDE ÖĞRENCİ İŞLERİNDE YAPILACAKTIR.
--ÖĞRENCİLERİMİZ.ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİNİ  DİPLOMA ALMAK ÜZERE ÖĞRENCİ İŞLERİNE BAŞVURMADAN ÖNCE ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNE GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA DOLDURACAKLARDIR.(ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DOLDURULMADIĞINDA  DİPLOMA TESLİMİ YAPILAMAMAKTADIR.)
--YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER MUTLAK SURETLE TÜRKİYE MEZUNLARI BİLGİ FORMUNU İLGİLİ WEB SAYFASI SİSTEMİNDE DOLDURUP ÇIKTISINI ALDIKTAN SONRA ÖĞRENCİ İŞLERİNE DİPLOMA ALMAK ÜZERE BAŞVURMALIDIRLAR.
YENİ MEZUNLAR MEZUNİYET VE DİPLOMA TESLİM İŞLEMLERİ

1--İLİŞİK KESME BELGESİ
Formlar kısmından indirebilir veya Öğrenci İşleri Biriminden temin edebilirsiniz.
Formda Bulunan İmza Kısımları İlgili Birimler Dolaştırılarak Eksiksiz olarakTamamlanacaktır.

2--ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI TESLİM EDİLECEKTİR.
Kayıp ise Gazete Kayıp İlanı İle Başvurulacaktır.

3--ARAÇ STİCKERİ TESLİM EDİLECEKTİR.
Sticker Teslim işlemi tamamlanmadan öğrencilerimiz sistemden mezun edilememektedir.Bu nedenle dönem sonu itibariyle stickerlerin ivedilikle teslim edilmesi gerekmektedir.

4-YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZDEN MEZUN OLANLAR
" TÜRKİYE MEZUNU BİLGİ FORMUNU"  İLGİLİ WEB SAYFASINDA DOLDURACAKLARDIR. FORMUN ÇIKTISINI ALARAK FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE  "YURT DIŞI TÜRKLER VE AKRABALAR TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞINA"  İLETİLMEK ÜZERE TESLİM EDECEKLERDİR.

5--KAYITLI KİTAPLAR MUTLAK SURETLE KÜTÜPHANE VEYA İLGİLİ BİRİMLERE TESLİM EDİLECEKTİR.
Kitap Teslim işlemi tamamlanmadan öğrencilerimiz sistemden mezun edilememektedir. Bu nedenle dönem sonu itibariyle kitapların ivedilikle teslim edilmesi gerekmektedir.

6- "MEZUN ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ"  (Diploma tesliminden önce öğrenci otomasyon sistemi üzerinden giriş yapılarak, öğrenci tarafından mutlaka doldurulmalıdır.)
7--BUNLAR DIŞINDA BULUNAN DİĞER ÜNİVERSİTEMİZİ/FAKÜLTEMİZE AİT HER TÜRLÜ MALZEME,EŞYA,ALET,BİNİŞ (CÜBBE VE KEP) VB. İLGİLİ BİRİMLERE MUTLAK SURETLE TESLİM OLUNACAKTIR.

*Öğrencilerimizin Mezuniyet töreni için aldıkları binişleri ( cübbe ve kep)  diploma tesliminden önce ilgili  birime iade etmeleri gerekmektedir.

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE BAŞVURULACAKTIR !