Pedagojik Formasyon Eğitimi Mezuniyet İşlemleri

1--İLİŞİK KESME FORMU
Formda Bulunan İmza Kısımları İlgili Birimler Dolaştırılarak Eksiksiz olarakTamamlanacaktır.
Pedagojik Formasyon Formlar kısmından veya Formasyon Biriminden temin edilebilir.

2--KURSİYER KİMLİK KARTI TESLİM EDİLECEKTİR.
Kayıp ise Gazete Kayıp İlanı İle Başvurulacaktır.

3--ARAÇ STİCKERİ FAKÜLTE ÖĞRENCİ İŞLERİ  BİRİMİNE TESLİM EDİLECEKTİR.
Mutlak Suretle Fakülte Öğrenci İşleri Birimine Teslim Edilecektir.Sticker Teslim işlemi tamamlanmadan öğrencilerimiz sistemden mezun edilememektedir.Bu nedenle dönem sonu itibariyle stickerlerin ivedilikle teslim edilmesi gerekmektedir.

4--KAYITLI KİTAPLAR TESLİM EDİLECEKTİR.
Mutlak suretle Kütüphane veya İlgili Birimlere Teslim Edilecektir.Kitap Teslim işlemi tamamlanmadan öğrencilerimiz sistemden mezun edilememektedir.Bu nedenle dönem sonu itibariyle kitapların ivedilikle teslim edilmesi gerekmektedir.

5--BUNLAR DIŞINDA BULUNAN DİĞER ÜNİVERSİTEMİZİ/FAKÜLTEMİZE AİT HERTÜRLÜ MALZEME,EŞYA,ALET VB. İLGİLİ BİRİMLERE MUTLAK SURETLE TESLİM EDİLECEKTİR.

Son Güncelleme Tarihi:11.07.2018