2019-2020 AKADEMİK YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE GELECEK FARABİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE;

Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemize gelecek öğrenciler, Niğde Ömer Halidemir Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimini takip etmeli ve kayıt yenileme tarihlerinde mutlaka burada olmalıdırlar. Öğrenciler gelirken yanlarında 2 nüsha ders kayıt formu getireceklerdir. Ders kayıt formu, öğrenim protokolündeki Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi güz yarıyılı dersleri yazılarak doldurulacaktır. Doldurulan ders kayıt formları, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesindeki Bölüm Farabi Koordinatörüne ve Bölüm Başkanına imzalatıldıktan sonra öğrenci tarafından öğrenim göreceği Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunun Öğrenci İşlerine götürülerek kayıt işlemleri yaptırılacaktır. Ders kayıt formunun bir nüshası da Uluslararası İlişkiler Ofisine teslim edilecektir. Sorularınız için Uluslararası İlişkiler Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Not: Kayıt yenileme tarihinde öğrenim protokollerinizi almak için Uluslararası İlişkiler Ofisine gelmeniz gerekmektedir.

Ders Kayıt Formu için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi için tıklayınız.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

Farabi Koordinasyon Ofisi