Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Bitirilen Tezler

YÜKSEK LİSANS

 

SIRA NO

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI

TEZ DANIŞMANI

TEZ ADI

MEZUNİYETTARİHİ

1

TUBA SAKİN

PROF. DR.
 ZELİHA YILDIRIM

TAZE SIĞIR ETİNDE LİSTERİA MONOCYTOGENES VE ESCHERİCHİA COLİ O157:H7’YE KARŞI LACTOCOCCUS LACTİS SPP. LACTİS BZ’NİN BİYOKORUYUCU KÜLTÜR OLARAK KULLANILMASI

11.07.2014

2

FATMA ÇOBAN

PROF. DR. METİN YILDIRIM

KURUTULMUS KEFİR DANESİ İLAVE EDİLEN SÜTTEN YOĞURT ÜRETİMİ

09.01.2017

3

ÖZLEM ERİNÇ

YRD. DOÇ. DR. AYŞE ÖZBEY

KEFİRLERİN KONJÜGE LİNOLEİK ASİT İÇERİĞİ ÜZERİNE AYÇİÇEK YAĞI İLAVESİNİN ETKİSİ

01.08.2017

4

SELİN ÖZGE DİNÇ

YRD. DOÇ. DR. AYŞE ÖZBEY

BESİNSEL LİF İLAVESİNİN KEFİRLERİN KONJÜGE LİNOLEİK ASİT İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ

15.11.2017

5

BİLGER TAŞ

Prof. Dr. ZELİHA YILDIRIM

SALMONELLA TYPHİMURİUM VE ESCHERİCHİA COLİ O157:H7'NİN SÜTTE GELİŞİMİ ÜZERİNE BAKTERİYOFAJLARININ ETKİSİ

13.06.2018

6

ÖZGÜL DEMİRASLAN AYDIN

Prof. Dr. ZELİHA YILDIRIM

TAVUK ETİNDE SAMONELLA ENTERİTİDİS'İN GELİŞİMİ ÜZERİNE ENTERİTİDİS BAKTERİYOFAJLARININ ETKİSİ

19.10.2018

7

AKKIZ ÇANKAYA

Doç. Dr. HASAN TANGÜLER

ŞALGAM SUYUNUN ANTİOKSİDAN AKTİVİTE, ANTOSİYANİN VE FENOLİK BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE FARKLI FERMANTASYON SICAKLIĞI VE ÜRETİM YÖNTEMİNİN ETKİSİ

02.10.2018

8

LEYLA ÖMEROĞLU

Prof. Dr. METİN YILDIRIM

KAZEİN HİDROLİZATLARININ İŞLEVSEL ÖZELLİKLERİ

07.11.2018

9

İBRAHİM HAKKI İŞLER

Dr. Öğr. Üyesi HAKAN ERİNÇ

KİMYASAL YÖNTEMLE KONJÜGE LİNOLEİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI

07.08.2018

10

KATİBE SİNEM CORUK

Dr. Öğr. Üyesi HANDE BALTACIOĞLU

ISIL İŞLEM SONUCUNDA ŞEFTALİ SUYUNDA BULUNAN POLİFENOL OKSİDAZ VE PEROKSİDAZ ENZİMLERİNİN YAPISAL DEĞİŞİMLERİNİN FTIR SPEKTROSKOPİ KULLANILARAK BELİRLENMESİ

28.08.2018

 

 

DOKTORA

 

SIRA NO

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI

TEZ DANIŞMANI

TEZ ADI

MEZUNİYETTARİHİ

1

EZGİ DEMİR ÖZER

Prof. Dr. METİN YILDIRIM

DİETİL PİROKARBONAT, HOMOSİSTEİN TİYOLAKTON VE METİLGLİOKSAL İLE MODİFİYE EDİLEN NİSİNİN ÖZELLİKLERİ

28.02.2018

 


Son Güncelleme Tarihi:22.04.2019