“Benign Prostat Hiperplazisi” Sempozyumu Düzenlendi

Üniversitemizde  “Benign Prostat Hiperplazisi” konulu sempozyum düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Dede Korkut Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyeleri konuşmacı olarak katıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde, Ürolojik Cerrahi Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen program, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Üner Kayabaş ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Şaban Doran’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bor Devlet Hastanesi ve çevre illerden katılan uzmanların yoğun ilgisini çeken sempozyumda, prostat çeşitleri, hastalığın tedavi süreçleri, ilaçların ve teknolojik gelişmelerin hastalığa etkileri hakkında bilgiler paylaşıldı.