İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim Programı Kurs Kayıtları Devam Ediyor

Ömer Halisdemir Üniversitesinde İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim Programı için 2017 yılı 2. Dönem sınavı kurs kayıtları devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Niğde ilinde yetkilendirilmiş ilk ve tek İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu olan Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla hazırlanan; “C” sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim Programına kayıt yaptırmak isteyenler için başvurular alınmaya başladı.

Sadece mühendis, mimar, fizikçi, kimyager, biyolog, teknik öğretmenler ile iş sağlığı ve güvenliği programı mezunlarının başvurabileceği İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi, Uzaktan eğitim (90 saat) + Yüz yüze eğitim  (90 saat) + Uygulama Eğitimi (40 saat) olacak şekilde belirlendi.

ÖSYM tarafından 16 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan İş Güvenliği Uzmanlığı 2017 yılı 2. Dönem Sınavına katılmak isteyen adayların almak zorunda olduğu eğitim programında; ders saatleri katılımcıların talepleri doğrultusunda hafta içi-hafta sonu ya da hızlandırılmış olarak düzenlenecek.

Her bir program için sınıf kapasitesinin 16 kişi ile sınırlı tutulduğu programa başvuru yapmak isteyenlerin Ömer Halisdemir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile irtibata geçmesi gerekiyor.