Konser: Anadolu Nefesi

Ömer Halisdemir Üniversitesinde “Anadolu Nefesi: Anadolu Türkülerine Farklı Bir Yorum” konulu Türk Halk Müziği konser etkinliği gerçekleştirildi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te düzenlenen programa; Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Merdan Doğan, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü aracılığıyla Hasret Cem Bozdağ tarafından hazırlanan konserde yorumlanan Anadolu türküleri katılımcılardan büyük beğeni ve alkış aldı.

Yoğun ilgi gören program sonunda, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Merdan Doğan tarafından Hasret Cem Bozdağ’a çiçek takdim edildi.