“Nefesle Yaşam” Semineri Beğeni Topladı

Üniversitemizde düzenlenen “Nefesle Yaşam” konulu seminer, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu aracılığıyla, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te düzenlenen programa, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, İlkadım KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Canan Süleymanoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Ağrı ve spazmların giderilmesinin, tüm sistemimizin rahatlamasının, daha zinde ve canlı olabilmemizin, doğru nefes alma teknikleriyle mümkün olduğunu ifade eden Dr. Süleymanoğlu, bireylerin nasıl nefes almaları gerektiği, nefesin yaşamdaki yeri ve önemi gibi konularla ilgili bilgiler verdi.

Karşılaşılan birçok sorun ve güçlüğün doğru nefes alışverişle kontrol altına alınabildiğini belirten Dr. Canan Süleymanoğlu’nun slaytlarla desteklediği sunumunun yanı sıra katılımcılarla uygulamalı olarak paylaştığı terapi yöntemleri büyük ilgi gördü.

Program sonunda Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Nil Bağrıaçık tarafından, Dr. Canan Süleymanoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.