Niğde Eski Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Kütüphanesini Üniversitemize Bağışladı

Niğde önceki dönem AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu kitap koleksiyonunu Üniversitemiz Sabiha Şahenk Kütüphanesine bağışladı.

Üç dönem boyunca Niğde AK Parti Milletvekilliği yapan Alpaslan Kavaklıoğlu’nun Kütüphanemize gönderdiği yaklaşık 600 adet kitap ile 80 adet dergi ve broşürden oluşan çeşitli yayınlar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mazlume Vuran tarafından teslim alındı.

“24., 25. ve 26. Dönem Niğde Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU’nun Üniversitemize Armağanıdır” kaşesi basılan ve tasnif, kataloglama ve kayıt işlemlerinden sonra kullanıcıların hizmetine sunulacak olan kitaplar için Alpaslan Kavaklıoğlu’na Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitemize katkılarından dolayı teşekkür etti.