Niğde Teknik Bilimler MYO’da Veda Gecesi Düzenlendi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 8 farklı programda öğrenim gören toplam 600 öğrenci için “Veda Gecesi” etkinliği düzenlendi.

Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde öğretim üyeleri, öğrenciler ile ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen program Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun kurulduğu günden bugüne başarılı bir kadroyla sürekli büyüdüğünü belirten Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp, en büyük hedeflerinin öğrencilere hep daha iyiyi verebilme gayreti olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin gerek dikey geçiş sınavlarında gösterdikleri başarıda gerekse öğrenim gördükleri alanlarda istihdamlarının gerçekleşmiş olmasında çabalarının karşılıksız kalmadığını görmenin kendilerini daha iyi motive ettiğini dile getiren Demiralp ailelere seslenerek “Çocuklar ailelerinin aynası diye çok bilinen bir söz vardır. Evlatlarımız bizlerin yanında oldukları süre içerisinde bu sözün yansıtıcısı oldular. Burada sizleri en güzel şekilde temsil ettiler ve bugün bin bir emekle yetiştirdiğiniz evlatlarınız öğrenim hayatlarının sonuna gelmiş bulunmaktadırlar. Evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Dilerim evlatlarınız bugün olduğu gibi hayatınızın her döneminde iftihar vesilesi olmayı sürdürürler” dedi.

Konuşmasında öğretim elemanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi:

“Mezun olduktan sonra Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kimlik kartlarınız olmayacak ama aramızdan ayrılırken hayatınız boyunca onur duyacağınız bir kimliğiniz hep olacak. Okulumuzda olduğu gibi saygılı, sevgili, gelişmeye açık, disiplinli ve üretken gençler olarak gittiğiniz her yerde, yaptığınız her işte aileniz ile bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize ve başarılarınızın devamlı olacağına eminim. Sizlerle şeklen bağımız bitse de gönül bağımız hep devam edecektir”

Açılış konuşmasının ardından 2. Sınıf öğrencileri adına konuşma yapan Emre Şıkgezenel ise “Aslında her şey şimdi başlıyor. Büyük hedefler koyup kararlılıkla bu hedeflerin peşinde koştuğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Amacımız çok çalışarak bize verilen görevleri en iyi şekilde yaparak ülkemizin gelecekte iyi yerlere gelmesine katkıda bulunmaktır” diye konuştu.

Öğrencilerin canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiği organizasyon, bölüm öğrencilerine öğretim elemanları tarafından verilen teşekkür belgesi, kep atma töreni ve kokteylin ardından sona erdi.