Oda Müziği Konseri

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müzik Eğitimi Yüksek Lisans Programı öğrencileri, Eğitim Fakültesi Konser Salonunda, “Oda Müziği Konseri” verdi.

Üniversitemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali Delikara rehberliğinde hazırlanan konserde ilk olarak, piyano şan dinletisi ardından gitar düetleri ve son olarak da karma oda orkestrası dinletisi gerçekleştirildi.

Türk ve Azeri bestecilerin, beste ve düzenlemelerinin icra edildiği konsere, Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri de destek verdi.

Akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımı eşliğinde gerçekleşen etkinlik sonunda, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun tarafından katkılarından dolayı, Dr. Öğr. Üyesi Ali Delikara’ya teşekkür belgesi takdim edildi.