Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Beraberindeki Heyetten Rektörümüze Ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk’e ziyarette, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah Mart ve Hukuk Müşaviri Avukat Emel Arpacı refakat etti.

Rektör Kar’ı tebrik ederek başarılar dileyen heyet, yeni görevinin kendisi ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Muhsin Kar ise, ziyaret ve güzel dileklerinden dolayı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk’e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ve karşılıklı iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.