Rektör Kar, Başarılı Sporcularla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, 2018 yılında çeşitli müsabakalara katılarak derece elde eden başarılı sporcularımızla bir araya geldi.

Görüşmeye; Milli Takım Antrenörü olarak görev yapan Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Kamil Cesur, Üniversiteler Dünya Güreş Şampiyonasına katılarak birincilik elde eden Osman Göçen ve Murat Dağ, İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasına katılarak ikincilik elde eden Ahmet Kacur, Avrupa Gençler Güreş Şampiyonasına katılarak üçüncülük elde eden İsmail Gün, Balkan Kros Şampiyonasına katılarak Kadınlar Kros Yarışmasında ikincilik elde eden Ceylan Gökdemir ile Basketbol 2. Ligden 1. Lige yükselme başarısı gösteren üniversitemiz Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Zeynep Kürtüloğlu ve takımdaki diğer sporcular katıldı. Görüşmeye ayrıca, üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan İbiş ile Öğretim Görevlisi Ali Tunç ve Öğretim Görevlisi Mehmet Emiroğlu da eşlik etti.

Rektörlük Senato Salonunda yapılan görüşmede; gösterdikleri performanstan dolayı sporcularımızı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca, sporcularımızın göstermiş oldukları başarıya ulaşma yolunda verdiği destekten dolayı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından kendisine gönderilen teşekkür belgelerini sporcularımıza takdim etti. Böylesine haklı bir gururu yaşamasına vesile olduklarını belirterek, sporculara teşekkür eden Rektör Kar, bu tarz etkinlikler için desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini ve bunun artarak devam edeceğini vurguladı.

Sporcularımızdan çalışmaları hakkında bilgiler de alan Rektör Kar, daha iyiye ulaşabilmek adına yapılabilecek etkinlikler ile ilgili sporcularla bazı istişarelerde bulundu.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesinde görev almaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Sporcularımız ise, gösterdikleri ilgi ve alaka ile desteklerinden dolayı başta Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar olmak üzere tüm üniversite yönetimine teşekkürlerini sundu.