Rektör Kar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Kar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Şanlı tarihimizin en önemli başarılarından biri olan 30 Ağustos, Kahraman Türk Ordusu ve Türk Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, yurdumuzu işgal etmek isteyen düşmanlara karşı büyük bir azim ve kararlılıkla kazanmış oldukları şanlı bir zaferdir. Bu zafer, Türk milletinin her türlü yokluğa ve güçlüğe rağmen milli bağımsızlık ve ülkesinin bütünlüğü için göstermiş olduğu emsalsiz kahramanlığın önemli bir simgesidir. Bugün, milletçe 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. Yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Milli mücadeleyle kazanılan ve bizlere emanet edilen, vatanımız, bağımsızlığımız ve bütünlüğümüz, milli birlik ve beraberlik şuuruyla bugüne kadar korunmuş ve bundan sonra da korunmaya devam edecektir. 

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun."