Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı Ziyaret Etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede; Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı yeni görevinden dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Rektör Kar tarafından ayrıca; Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve projelerin yanı sıra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin akademik gelişim ve başarıları hakkında Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Safran’a bilgiler verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Safran, Rektör Kar’a teşekkür ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde yürütülen başarılı çalışmaların devamını diledi.