Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’nu yeni görevinden dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, kendisine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Ziyarette, Rektör Kar tarafından, Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’na üniversitemizde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin hızlı gelişiminden duyduğu memnuniyeti belirten Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, üniversitenin Niğde’ye ve bölgeye katma değer sağlamasının olumlu bir gelişme olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

Görüşme, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından sona erdi.