Sulak Belgeseli Gösterimi ve Söyleşisi

Üniversitemizde Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında, “Sulak Belgeseli Gösterimi ve Söyleşisi” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Şener, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ve davetlinin katılımıyla gerçekleşen Sulak belgeseli gösterimi, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te düzenlenen bir programla sanatseverlerle buluştu.

Yönetmenliğini Alkım Ün’ün yaptığı, tatlı suyun hikayesi Sulak’ın, müzikleri Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Delikara, seslendirmesi televizyoncu ve yapımcı İzzet Öz, senaryo metin yazarlığı ise Önder Cırık tarafından yapıldı.

Türkiye’de 30’dan fazla göl, nehir ve bataklıkta, 3 yıldan fazla süren bir çalışmayla çekilen Sulak Belgeseli’nin gösterimi ve söyleşisine ait program, yönetmen Alkım Ün ve Yrd. Doç. Dr. Ali Delikara’nın konuklarla yaptığı söyleşi ile devam etti.

Yoğun ilgi gören etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni topladı.