Sürekli Eğitim Merkezi Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Ömer Halisdemir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

Çalışma hayatının teori ve pratik uyuşmazlığının çözümüne fayda sağlaması amacıyla hazırlanan protokol ile öğrencilerin iş hayatlarındaki pratik konulara daha çabuk adapte olması hedeflendi.

Eğitim çalışmalarının Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Elemanları ve Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası üyeleri tarafından yürütüleceği hizmet programının ilk faaliyetinin piyasada ağırlıklı olarak kullanılan muhasebe programları olması kararlaştırıldı.

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında 4 Mart 2017 tarihinde başlaması planlanan programın ilk faaliyeti, Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Elemanlarına verilecek sertifikalı eğitim programı olacak.