Tıp Fakültemiz Atak Yapmaya Devam Ediyor

Üniversitemiz Tıp Fakültesine son üç ay içerisinde atanan yeni öğretim üyeleri görevlerine başladı. Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalına Doç. Dr. Nurkay Katrancıoğlu atanırken, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalına Doç. Dr. E. Erdal Erşan atandı.

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalına atanan Doç. Dr. Nurkay Katrancıoğlu, mesleki bilgi ve tecrübesini artırmak için Amerika Birleşik Devletleri Cleveland Clinic’de ve Almanya Ruhr Üniversitesinde gözlemci doktor olarak bulundu.

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalına atanan Doç. Dr. E. Erdal Erşan ise hipnobezite denilen ve 2015’ten beri kendisinin ilk olarak kullandığı “Hipnoz” yöntemiyle sağlıklı ve dengeli beslenme ve birçok hastalığın tedavisinde “Hipnoterapi” yöntemini uyguluyor.

Bu atamaların yanı sıra ayrıca Tıp Fakültesine; Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Serpil Erşan, İmmünoloji Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Sedef İlk, Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Özgür Katrancıoğlu, Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Özlem Yandım, Genel Cerrahi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Hacı Bolat, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kaçmaz, Üroloji Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Kenan Öztorun, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aksoy, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Güliz Gürer, Kardiyoloji Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Zafer Elbasan atandı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; Tıp Fakültesinin gelişmesi ve evrensel değerlerle donanmış bir fakülte olması için tüm çalışmaların hızla devam ettiği belirtildi.

Son atanan öğretim üyeleri ile birlikte fakültedeki toplam öğretim üyesi sayısının 54’e ulaştığını açıklayan Rektör Kar, yeni atanan öğretim üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediğini kaydetti.