TRT FM “Gençlik Treni” Programı Üniversitemizden Canlı Yayın Yapacak

TRT FM “Gençlik Treni” programı 20 Nisan 2019 Cumartesi Günü Saat 16.00 ile 18.00 arasında Üniversitemizden canlı yayın yapacak.

Dinleyicileri ile 2018 yılının başlarında buluşan “Gençlik Treni”, gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı ve onların sesini duyurmayı amaçlayan, ayrıca kendine has yayın formatı sayesinde dinleyenlerine keyifli anlar yaşatan bir program olarak öne çıkıyor. Ayrıca, program akışı içerisinde yer alan bilgi yarışması ile dinleyicilerin müzik bilgisi ölçülerek, başarı gösteren katılımcılara hediyeler verilecek.

Saklı kalmış yetenekleri görünür hale getirmeyi amaçlayan “Gençlik Treni” programında, üniversitemizden 4 öğrencimiz de canlı yayında pop müzik performanslarını sergileyecek.

Siz de, Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde 20 Nisan 2019 Saat 16.00’da düzenlenecek etkinlikte, TRT FM’den canlı yayınlanacak olan, gençliğin yeni trendi Gençlik Treni’nde yerinizi alın.