Türkmenistan Başkonsolos’u Üniversitemizi Ziyaret Etti

Türkmenistan Başkonsolos’u İşankuli Amanlıyev ve Ateşe Guvanç Yazmanmendov Üniversitemizi ziyaret etti.

Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Alp ile Prof. Dr. Mustafa Bayrak tarafından karşılanan Türkmenistan Başkonsolos’u İşankuli Amanlıyev ve Ateşe Guvanç Yazmanmendov, Üniversitemizde öğrenim gören Türkmenistan uyruklu Uluslararası öğrencilerle görüşme yaparak, öğrencilerin dilek, şikayet ve önerilerini dinledi.

Üniversitemizde öğrenim gören Türkmenistan uyruklu Uluslararası 105 öğrenciden 65’inin katıldığı görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Program, Prof. Dr. Murat Alp eşliğinde Başkonsolos İşankuli Amanlıyev ve Ateşe Guvanç Yazmanmendov’un Niğde’nin tarihi ve turistik yerlerini kapsayan şehir gezisinin ardından sona erdi.