Üniversitemiz, “Sıfır Atık Zirvesi”ne Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda geçen yıl hayata geçirilen "Sıfır Atık Projesi” bünyesinde, 1 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Sıfır Atık Zirvesi” gerçekleştirildi.

Kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör paydaşlarının katılımı ile gerçekleşen zirvede, Sıfır Atık Projesi’nin ekonomiye ve çevreye olan katkıları ve özellikle sosyal açıdan önemli etkilerinin vurgulanmasının yanı sıra iyi uygulama örnekleri tanıtılarak yakın dönemde atılacak adımlar tartışıldı.

Sıfır Atık Zirvesi’nde üniversitemizi, Sıfır Atık Yönetim Sistemi Genel Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Gönen ve Genel Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ece Ümmü Deveci temsil etti.

Sıfır Atık Zirvesi sonuç raporuna, www.sifiratik.gov.tr sitesinden ulaşılabilecek.