Üniversitemizde Badminton Şampiyonası Sevinci

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Ankara'da 26–28 Ekim 2018 tarihleri arasında "Master’lar ve Halk Badminton Türkiye Şampiyonası Cumhuriyet Kupası" düzenlendi.

24 il’den 131 sporcunun katıldığı Şampiyonaya, Üniversitemiz Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Adil Canımoğlu ve Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ümran Akdağcık katıldı.

Doç. Dr. Adil Canımoğlu’nun 50+ tek erkeklerde Türkiye 1.’si ve 45+ çift erkeklerde Türkiye 2.’si olduğu müsabakalarda, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ümran Akdağcık 35+ da çift erkelerde Türkiye 3.’sü oldu.

3 farklı katagoride yarışan öğretim üyelerimiz 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya olmak üzere toplamda 3 madalya kazanarak üniversitemize büyük sevinç yaşattı.