Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlük Binası Senato katında “bayramlaşma programı” gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı bayramlaşma programında üniversitenin yöneticileri ile akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Program başlangıcında kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar bayramların geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğunu ve geleneklerimizin devamlılığı açısından bayramların önem teşkil ettiğini belirterek bayramların tatil gibi görülmesinden ziyade bayram gibi yaşanması gerektiğine vurgu yaptı. Personellerin bayramını kutlayan Rektörümüz konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Cenab-ı Allahtan birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki yıllarda da hem ülke hem de üniversite olarak hep bir arada bayramları tekrar idrak etmeyi temenni ediyorum.”

Bayramlaşma programına Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan, Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Genel Sekreter V. Mustafa Çolak, Genel Sekreter Yardımcısı Erkan Altın, fakülte dekanları, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar tüm personelle tek tek bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu. Bayramlaşma programı, yapılan ikramlarla sona erdi.