"Yaratıcı Yoklama ve Beyaz Şenlik Sergisi” Büyük Beğeni Topladı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından açılan "Yaratıcı Yoklama ve Beyaz Şenlik Sergisi” büyük beğeni topladı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sergi Salonunda düzenlenen etkinliği; Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ziyaret etti.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hatice Uysal Bayrak danışmanlığında hazırlanan serginin açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bekir Çınar tarafından yapıldı.

Özgün ve yaratıcı yoklama fikirlerinin tasarlanıp sergilendiği etkinlikte,  Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından katkılarından dolayı, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Uysal Bayrak’a teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.