Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

“Geleceğe Nefes” Seferberliğine Destek Verildi

Üniversitemizde “Geleceğe Nefes” Seferberliği kapsamında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içinde gerçekleşen etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, üniversitemiz akademik ve idari personelleri ve çok

Diş Hekimliği Fakültesi Kuruldu

Resmi Gazete’de yayımlanan 10/11/2019 tarih ve 1773 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Üniversitemize Diş Hekimliği Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.

Rektör Kar’dan 10 Kasım Mesajı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öğrencimizden Büyük Başarı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretmenlik Bölümü Öğrencimiz Osman Göçen, U23 Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncülüğü elde etti.