Kalite Koordinatörümüz TURQUAS Projesi Bölgesel Toplantısı 6'ya Katılmıştır.

Avrupa Birliği tarafından KA3 programı kapsamında desteklenen, Yükseköğretim Kurulu tarafından yürütülen “Türk Yükseköğretim Sisteminde Avrupa Yükseköğretim Alanı Reformlarının Uygulanması ve Sürdürülebilirliği” (TURQUAS) başlıklı Proje 25.02.2019 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. İlyas GÖKHAN, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi ÇALIŞKAN, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan ÖZDEMİR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Arzum BÜYÜKKEKLİK ve Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Ramazan ZOR katılmıştır.

Toplantıda, Proje Ekibi tarafından Yükseköğretimde Kalite Güvencesine İlişkin Güncel Gelişmeler, Program ve Ders Öğrenme Çıktılarının TYYÇ ve Alan Yeterlilikleri ile İlişkilendirilmesi-Mevcut Durum Değerlendirilmesi, Program Yeterliliklerinin Kalite Güvencesi, Yükseköğretimde Alan Yeterlilikleri, Program ve Ders Öğrenme Çıktıları ve İş Yükü Temelli Kredi Sisteminin Yükseköğretim Kurumlarında Uygulanması konularında seminer verilmiştir. Bu konularda Yüksek Öğretim Kurumlarındaki Uygulamaların tartışıldığı forum ile toplantı tamamlanmıştır.