22 Nisan 2024 tarihinde, Kazak Kızlar Pedagoji Üniversitesi, Müzik Bölümü öğretim elemanları konservatuvarımıza ziyarette bulunmuşlardır. Kazak Öğretim elemanları Akhmetzhanova D.S., Baltieva R.Y., Mukanova A. B ve Konservatuvarımız öğretim elemanlarının katılımıyla tanışma toplantısı yapılmıştır. Toplantıda karşılıklı hediye takdimi gerçekleşmiştir. İki üniversite arasında yapılması planlanan değişim programları değerlendirilmiştir. Toplantı sonrasında Kazakistan heyetine konservatuvarımız gezdirilmiş olup, hatıra fotoğrafı çekimi yapılmıştır.

2024 жылдың 22 сәуірінде Қазақ қыздар педагогикалық университетінің «Музыка» факультетінің оқытушылары консерваториямызға қонаққа келді. Қазақ факультетінің оқытушылары Ахметжанова Д.С., Балтиева Р.Ы., Мұқанова А.Б. және Консерваториямыздың профессорлық-оқытушылар құрамының қатысуымен таныстыру кездесуі өтті. Кездесуде өзара сыйлықтар алмасылды. Екі университет арасында өткізу жоспарланған алмасу бағдарламалары бағаланды. Кездесуден кейін Қазақстан делегациясы консерваториямызды аралап, естелік суретке түсті.