“Pak-Türk Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı 2017“ Başvuruları

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Türkiye ile Pakistan arasında lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başvuruları başlamıştır.

Proje yürütücüleri tarafından Pakistan’daki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının 31 Ağustos 2017 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr  adresinden yapılması gerekmektedir. Sistem üzerinden yapılan başvuru çıktılarının Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Kurum Koordinatörlüğü aracılığıyla Rektör imzalı üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na iletilmesi gerekmektedir.

Başvuru Yapılabilecek Alanlar:

• Energy Technologies
  • Food Technologies
  • Sustainable Enviromental Technologies
  • Material Science
  • Smart Transportation Systems
  • Robots and Smart Symtems

Detaylı bilgiye “Pakistan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” yazısından ulaşılabilir.

Değişime katılacak öğrenci ve öğretim elemanlarına ödenecek tutarlar için Tıklayınız.