ÖZEL ÖĞRENCİ STATÜSÜNDE BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE …

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİNE ÖZEL ÖĞRENCİ STATÜSÜNDE BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

SON BAŞVURU TARİHİ : 17 Ağustos 2018

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin öğrencisi iken özel öğrenci olarak başka bir yükseköğretim kurumunda veya başka bir yükseköğretim kurumu öğrencilerinin de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde eğitimine devam etmek istemeleri durumunda aşağıdaki ortak hükümler uygulanır:

1-Özel öğrenci olarak müracaat edebilmesi için öğrencinin, kayıtlı olduğu programa en az bir yarıyıl devam etmiş, başvurulan döneme kadarki bütün dersleri almış, başarmış ve genel not ortalamasının en az 2.50/4.00 olması gerekir. Olağanüstü durumlarda özel öğrenci olarak gidecek öğrenciden başarı koşulu aranmaz.

2- Özel öğrencilikte geçirilecek süre, en az bir yarıyıl olmak üzere, toplam; aralıklı veya sürekli olarak normal öğrenim süresinin yarısı ile sınırlıdır.

3- Öğrenim ücreti/katkı payı öğrenci tarafından kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumuna ödenir.

Detaylı bilgi için Bkz . Niğde Ömer Halisdemir  Üniversitesi Önlisans ve Lisans Özel Öğrenci Yönergesi

3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında başvuru yapacak  öğrenciler için son başvuru tarihi 15 Ağustos 2018

3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında başvuru yapacak  öğrencilerin başvuru esnasında bu kanun kapsamında olduklarına dair belgelerini Sosyal Güvenlik Kurumundan temin ederek başvuru sırasında ilgili Fakülteye/Yüksekokula teslim etmeleri gerekmektedir.

1. 3713 Özel öğrenci statüsünde kabul edilen öğrenciler 2018-2019 eğitim öğretim yılı güz döneminde eğitime başlayacaklardır.

Detaylı bilgi için (Tıklayınız)