2018 YILI DGS EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018 DGS EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018 YILI DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

30 EKİM - 2 KASIM 2018 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINDA YAPILACAKTIR.

KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Ön lisans Diploması yada onaylı fotokopisi

2) DGS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

3) Son 6 ay içerisinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş, 2 adet 4.5 x 6 ebadında renkli fotoğraf, fotoğrafların arkasına ad-soyadı,  yazılmalıdır.

4-“Askerlikle İlişiği olmadığına dair belge” (1996 doğumlu) ve daha önceki yıllarda doğmuş  erkek adaylar için ilgili Askerlik Şubesinden alınacak “ Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına” dair belge.)

5) Öğrenim Ücreti banka dekontu : (Sadece II. Öğretim öğrencileri için ) Yeni kayıt yaptıracak normal öğretim öğrencileri katkı payı ödemeyeceklerdir. II.Öğretim öğrencilerinin ödeyecekleri öğrenim ücretleri aşağıdadır.

FAKÜLTE

İKİNCİ ÖĞRETİM

I.TAKSİT

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

577,50

Kayıt hakkı kazanan II. Öğretim öğrencileri öğrenim ücreti (harç) ödeme işlemlerini  tüm Ziraat Bankası şubelerinden yapabilirler. Türkiye’nin herhangi bir yerinde ki ziraat bankası şubesine T.C kimlik numarası ile başvurulduğu takdirde öğrenim ücreti (harç) tahsilat işlemi yapılabilmektedir.

KESİN KAYITLARI  İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

Kayıtlar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörlüğü Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır.

1)     Kayıt için adayların bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta yoluyla kayıt yapılmaz

2)     Belirtilen tarihlerde kayıtlarını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.