2019 DGS EK YERLEŞTİRME İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2019 YILI DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

15-21 EKİM 2019 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINDA YAPILACAKTIR. 

KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 

1) Ön lisans Diploması yada onaylı fotokopisi

2) DGS  yerleşme sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

3) Son 6 ay içerisinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş, 2 adet 4,5 x 6 ebadında renkli fotoğraf, fotoğrafların arkasına ad-soyadı,  yazılmalıdır.

4) “Askerlikle İlişiği olmadığına dair belge” (1997 doğumlu) ve daha önceki yıllarda doğmuş  erkek adaylar için ilgili Askerlik Şubesinden alınacak “ Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına” dair belge.)


 Yeni kayıt yaptıracak normal öğretim öğrencileri katkı payı ödemeyeceklerdir. II.Öğretim öğrencilerinin ödeyecekleri öğrenim ücretleri aşağıdadır.

 FAKÜLTE

İKİNCİ ÖĞRETİM

 I.TAKSİT 


İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ

513,50

 DGS EK YERLEŞTİRME ile Kayıt hakkı kazanan II. Öğretim öğrencileri  kaydını yaptırdıktan sonra Türkiye’ nin herhangi bir yerindeki T.C. ZİRAAT BANKASI ATM ' lerinden  veya İnternet şubesinden   öğrenim ücretlerini ödeyebileceklerdir

(Ödeme sırasında size öğrenci numarası sorulacaktır.)

KESİN KAYITLARI  İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

Kayıtlar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörlüğü Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında  yapılacaktır.

1)     Kayıt için adayların 15-21 Ekim 2019 tarihleri arasında  şahsen üniversiteye gelmeleri  gerekmektedir. (Kayıt yapan öğrencilerin kayıt için  istenen belgelerini  ve  Ders intibakları için gerekli olan daha önce görmüş oldukları öğrenimlerine ait Transkript ve  ders içeriklerini kayıt yaptırdıktan sonra  ilgili fakülteye  teslim etmeleri gerekmektedir)

2)     Belirtilen tarihlerde kayıtlarını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.