Üniversitemiz İdari Kadrolarına Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler!

1 - Atanma Dilekçesi (Tıklayınız)

2 - Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3 -Adrese Dayalı Aile Nüfus Kayıt Örneği (Güncel)

4 - Diplomalar ve Transkriptler (Noter Onaylı)

5 - Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Alınmış Heyet Raporu) (Güncel)

6 - Savcılık İyihal Belgesi (Sabıka Kaydı) (Güncel)

7 - Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (Güncel)

8 - Mal Bildirim Beyannamesi (Tıklayınız)

9 - 12 Adet Fotoğraf (Güncel)

10 - Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Tıklayınız)

11 - Başvuru şartları arasında adayların atandıkları kadrolara göre istenen durum veya özel durum belirten belgelerin asılları ile başvuruda istenmeyen ancak atama esnasında değerlendirilmek üzere Atama Dilekçesinde doldurulması istenilen öğrenim ve çalışmalara ilişkin belgelerin de dahil edilmesi gerekmektedir.(Örnek: Ehliyet, Transkript, Hizmet Dökümü, Hazırlık Sınıfı Belgesi gibi)

12 - Yerleştirilmiş oldukları kadroyu gösterir belge (Ekran çıktısı)

*Adayların; herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken naklen atanmak istemeleri halinde İdari Personel Naklen Atama Dilekçesini, herhangi bir kamu kurumunda çalışmayanlar ise İdari Personel Açıktan Atama Dilekçesini doldurmaları gerekmektedir.

**Yukarıda belirtilen belgelerin 31.07.2018 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına elden teslim edilmesi gerekmektedir.

İletişim : 0 388 225 26 71 - 78