BES2022 / GIDA KATKI MADDELERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1           
2           
3           
4           
5           
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BES2022 / GIDA KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenci gıda katkı maddelerini tanımayı ve kullanım amaçlarını bilir.
2Öğrenci, bir maddenin gıda katkısı olabilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerektiğini bilir.
3Öğrenci gıda katkı maddelerinin kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken hususları bilir.
4Öğrenci gıda katkı maddelerinin sınıflandırılmasını bilir.
5Öğrenci gıda katkı maddelerinin özelliklerini, etki mekanizmalarını ve kullanım alanlarını ana hatlarıyla bilir.