1 | Gıda katkı maddelerinin tanımı, kullanım amaçları, sınıflandırılması | [1,2] |
2 | Katkı maddeleri konusundaki yasal düzenlemeler, yetkili kurumlar ve uluslararası otoriteler | [3] |
3 | Antioksidanlar | [3,2] |
4 | Antimikrobiyal ajanlar | [3,2] |
5 | Tatlandırıcılar | [1, 3] |
6 | Emülgatörler | [1, 3] |
7 | Lezzet vericiler | [1, 2, 3] |
8 | Ara Sınav | |
9 | Asitliği Düzenleyiciler | [1] |
10 | Gıda Boyaları-Renklendiriciler | [2] |
11 | Un, et vb. işleme ajanları | [3] |
12 | Diğerleri (hacim arttırıcılar, köpüren maddeler, köpük önleyici maddeler, nem ileticiler, parlatma maddeleri, sıkılaştırıcı maddeler ve dengeleyiciler vd.) | [1, 2, 3] |
13 | Öğrenci sunumları-I | |
14 | Öğrenci sunumları-II | |
| Loading… |
|