1 | Gıda biyoteknolojisine giriş ve tanımlamalar | [1] 1-6 pages |
2 | Hücresel yapı ve organizasyonları, bakteriyel gelişme ve fermentasyon yolları | [1] 6-19 pages |
3 | Fungal gelişme, fermentasyon yolları, suş geliştirme yolları | [1] 19-27 pages |
4 | Ölçek geliştirme, biyoreaktörler ve sistemler | [1] 36-81 pages |
5 | Gıda mayaları, alkolik içecekler, ekmek ve benzeri ürün üretimleri | [1] 207-237 pages |
6 | Bakteriyel ürünler ve süt ürünleri | [1] 241-262; [2] 59-77 pages |
7 | Et ve balık ürünleri, sebze işleme ve teknolojisi | [1] 262-280 |
8 | Sirke, tatlandırıcı ve aromatik maddeler ve üretimleri | [1] 281-286; 329-339; 339-351 pages |
9 | Kültür mantarları ve üretimlerine genel bakış | [3] 20 sayfal |
10 | Çay, kahve ve kakao fermentasyonları | [1] 364-372 pages |
11 | Fonksiyonel gıdalar | [1] 383-397 pages |
12 | Konsantre gıdalar, süttozu ve peynir altı suyu üretim ve tüketimleri | [2] 77-93 pages |
13 | Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve ürünleri, riskler ve etik | [1] 467-480 pages |
14 | Starter kültürler ve kullanımları, probiyotikler ve prebiyotikler, gıdaların muhafaza yollar | [2] 151-207; 327-345; 547-587 pages |