GDM7106 / GIDALARIN BİYOLOJİK YÖNTEMLERLE MUHAFAZASI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Biyokoruyucu kültürlerin tanımı, fonksiyonları ve gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
2Starter ve koruyucu kültürler tarafından üretilen antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları 1,2,11
3Starter ve koruyucu kültürler tarafından üretilen antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
4Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları1,2,11
5Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları1,2,11
6Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları1,2,11
7Gıda kaynaklı antimikrobiyal aktiviteye sahip enzimler1,2,11
8Gıda kaynaklı antimikrobiyal aktiviteye sahip enzimler1,2,11
9Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
10Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
11Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
12Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
13Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11
14Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları1,2,11