1 | Biyokoruyucu kültürlerin tanımı, fonksiyonları ve gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
2 | Starter ve koruyucu kültürler tarafından üretilen antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
3 | Starter ve koruyucu kültürler tarafından üretilen antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
4 | Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları | 1,2,11 |
5 | Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları | 1,2,11 |
6 | Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları | 1,2,11 |
7 | Gıda kaynaklı antimikrobiyal aktiviteye sahip enzimler | 1,2,11 |
8 | Gıda kaynaklı antimikrobiyal aktiviteye sahip enzimler | 1,2,11 |
9 | Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
10 | Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
11 | Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
12 | Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
13 | Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |
14 | Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | 1,2,11 |