HUT3043 / DAIRY TECHNOLOGY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2             
3             
4              
5            
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT3043 / DAIRY TECHNOLOGY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
11. Yoğurt, peynir vb. süt ürünlerinin üretim proseslerini öğrenir.
22. Süte uygulanan ısıl işlemleri ve etkilerini öğrenir.
33. Süt ve süt ürünlerinde yapılan analizleri anlar.
44. Sütün kimyasını ve mikrobiyolojisinin öğrenir.