1 | Hayvancılığın sosyoekonomik önemi, dünyada ve Türkiye’de hayvancılık işletmelerinin yapısı ve ölçeği | [1] p 1-19 |
2 | Dünyada ve Türikye’de hayvancılığın mevcut durumu ve gelişimi (hayvan sayıları, hayvansal ürünlerin üretim, tüketim ve ticareti) | [1] p 22-28; [2] p 1-30 |
3 | Hayvancılığın itici güçleri (büyüyen talep, değişen makro ekonomi, gelişen dünyada hayvancılığın fonksiyonun değişmesi) | [3] p 39-46 |
4 | Hayvancılığın karşılaştığı sıkıntılar | [2] p 59-77 |
5 | Gıda güvencesi ve hayvan ürünler | [1] p 60-66; [2] p 80-88; [3] p 45-65 |
6 | Çevre ve hayvancılık | [1] p 92-108 |
7 | Hayvansal ürünlerde fiyatlar | [1] p 108-130; [3] p 88-116 |
8 | Hayvansal ürünlerde gıda ve yem güvenliği | [3] p 102-110 |
9 | Türkiye’de hayvancılık politikaları | [3] p 126-136 |
10 | Dünyada hayvancılık politikaları | [1] p 140-162 |
11 | Hayvansal ürünlerin pazarlanması | |