| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | 1. Koyun ve Keçilerin besin madde ihtiyaçlarının belirlenmesi | 3 |
2 | 2. Koyun ve keçilerde farklı üretim ve mevsimsel dönemlerde ek yemleme stratejileriningeliştirilmesi | 3 |
3 | 3. Koyun ve Keçilerde merada ek yemleme stratejisinin geliştirilmesi | 3 |
4 | 4. Koyun ve keçilerde kuraklık döneminde ek yemleme stratejisinin geliştirilmesi | 3 |
5 | 5. Küçükbaşlarda kaba yem tüketimi, kaba yem kalitesi hakkında bilgi | 3 |
6 | 6. Ek yemlemede kullanılan kaynaklar | 3 |
7 | 7. Merada otlatma çalışmalarının planlanması ve mera kapasitesi tahmin metotları | 3 |