1 | 1. Koyunların besin madde gereksinimleri | [1] s 244-271 |
2 | 2. Keçilerin besin madde gereksinimleri | [1] s 271-300 |
3 | 3. Koyun ve Keçilerde gebeliğin son dönemlerinde ve kış döneminde ek yemleme | [7] s 1-26 |
4 | 4. Koyun ve keçilerde üreme döneminde ek yemleme,flushing | [1] s 271-300 |
5 | 5. Koyun ve keçilerde laktasyon döneminde ek yemleme | [1] s 271-300 |
6 | 6. Koyun ve keçilerde merada otlatma, meranın otlatma kapasitesi | [4] s 309-321 |
7 | 7. Koyun ve Keçilerde merada ek yemleme | [1] s 271-300 |
8 | 8. Küçükbaşlarda sürdürülebilir yemleme sistemleri | [8] s 174-194 |
9 | 9. Küçükbaşlarda kaba yem tüketimi, kaba yem kalitesi hakkında bilgi | [3] s 51-79 |
10 | 10. Ek yemleme de kullanılan kaynaklar | [2] s 182-191 |
11 | 11. Ek yemlemede kullanılan yem blokları | [5] s 1-29; [8] s 40-48 |
12 | 12. Merada vegatasyon veriminin tahmini ve kalitesinin analizi | [6] s 51-82 |
13 | 13. Merada ot ve çalı tüketiminin ölçülmesi | [6] s 120-130 |
14 | 14.Merada yapılan çalışmalarda hayvan seçimi ve idaresi | [6] s 133-150 |