HUT6108 / KÜÇÜKBAŞLARDA EK YEMLEME STRATEJİLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Koyunların besin madde gereksinimleri[1] s 244-271
22. Keçilerin besin madde gereksinimleri[1] s 271-300
33. Koyun ve Keçilerde gebeliğin son dönemlerinde ve kış döneminde ek yemleme[7] s 1-26
44. Koyun ve keçilerde üreme döneminde ek yemleme,flushing[1] s 271-300
55. Koyun ve keçilerde laktasyon döneminde ek yemleme[1] s 271-300
66. Koyun ve keçilerde merada otlatma, meranın otlatma kapasitesi[4] s 309-321
77. Koyun ve Keçilerde merada ek yemleme[1] s 271-300
88. Küçükbaşlarda sürdürülebilir yemleme sistemleri[8] s 174-194
99. Küçükbaşlarda kaba yem tüketimi, kaba yem kalitesi hakkında bilgi[3] s 51-79
1010. Ek yemleme de kullanılan kaynaklar[2] s 182-191
1111. Ek yemlemede kullanılan yem blokları[5] s 1-29; [8] s 40-48
1212. Merada vegatasyon veriminin tahmini ve kalitesinin analizi[6] s 51-82
1313. Merada ot ve çalı tüketiminin ölçülmesi[6] s 120-130
1414.Merada yapılan çalışmalarda hayvan seçimi ve idaresi[6] s 133-150