Ahiler Kalkınma Ajansı Çevrim İçi Eğitim Programı Duyurusu

Ajansımız ile Türkiye Bilişim Vakfının bir inisiyatifi olan Başlangıç Noktası işbirliğinde üniversite öğrencilerine  21. yüzyıl yetkinlikleri kazandırılmasına yönelik "Başlangıç Noktası Akademi" eğitim programı tasarlanmıştır. Program üniversitelerin 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmış olup, farklı alanlarda konusunda uzman kişiler mentörlüğünde yürütülecektir. Program ile öğrencilere girişimcilik, dijital okur yazarlık, sürdürülebilirlik ve mülakatlara hazırlık gibi alanlarda yetkinlikler kazandırılması hedeflenmektedir. Eğitimler sonunda öğrencilere ülkemizin seçkin kurumlarında staj ve burs imkânı da sağlanacaktır.

TR 71 bölgesi içerisinden yapılacak olan başvurular öncelikli olarak değerlendirilecek olup eğitimlere başvuru konusunda, detaylı bilgi almak için https://baslangicnoktasi.org/baslangic-noktasi-akademi bağlantısını, başvuru yapmak için e-bursum.com sitesini takip edebilirsiniz.

Sorularınız için basliyoruz@baslangicnoktasi.org adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Duyuru Afişi için tıklayınız.