2022 YKS EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

Sevgili öğrenciler;

Üniversitemize hoş geldiniz.

ÜNİVERSİTEMİZDE ÖN KAYIT BULUNMAMAKTADIR.

ÖSYM TARAFINDAN ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ANCAK MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumlarında, ön lisans programında veya lisans programlarında mezun aşamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 30 Aralık 2022 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.