Geleneksel Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisi

• Etkinlik Adı: Geleneksel Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisi

• Etkinlik Tarihi: 16.05.2018 - 17.05.2019

• Etkinlik Türü: Sergi

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu tarafından, Geleneksel olarak düzenlediğimiz, Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisinin açılışı, Niğde Vali Yardımcısı Cemil KILINÇ, Bor Bl. Başkanı Serkan BARAN, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin  KAR ve akademik personel ile davetliler ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleşti.

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisinde, bu yıl 2018-2019 eğitim öğretim yılı öğrenci çalışmaları, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulumuz da düzenlenen sergide gösterime sunuldu.

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisi, El Sanatları Bölümü, Tasarım Bölümü ve Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencilerinin, 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde hazırlamış oldukları yaklaşık 2000 adet çeşitli tasarım, giyim ve el sanatları ürünleri ile el halısı dokuma, ebru yapma, baskı ve dikiş tekniği uygulamaları 2 gün boyunca sergilendi.