Tablo 1. Gıda İşleme Bölümünün Yıllara Göre Kayıtlı Öğrenci Sayıları
Programlar | Kayıtlı Öğrenci Sayısı | | | | | Toplam |
2007-2008 | 2008-2009 | 2009-2010 | 2010-2011 | 2011-2012 | 2012-2013 | 2013-2014 | 2014-2015 | 2015-2016 | 2016-2017 |
| K | E | K | E | K | E | K | E | K | E | K | E | K | E | K | E | K | E | K | E | |
Gıda Kalite Kont.ve Analizi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 33 | 5 | 68 | 10 | 75 | 15 | 76 | 15 | 78 | 25 | 400 |
Gıda Kalite Kont.ve Analizi (İ.Ö.) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 19 | 11 | 28 | 19 | 34 | 24 | 44 | 29 | 30 | 21 | 259 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi | 83 | 38 | 77 | 37 | 63 | 42 | 55 | 42 | 43 | 40 | 36 | 46 | 31 | 38 | 30 | 37 | 35 | 36 | 32 | 43 | 884 |
Süt ve Ürünleri Tekno. (İ.Ö.) | 1 | 4 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5 |
Et ve Ürünleri Teknolojisi | 43 | 59 | 42 | 66 | 34 | 58 | 24 | 43 | 10 | 22 | 4 | 12 | 3 | 8 | 2 | 4 | 3 | 5 | 3 | 9 | 454 |
Et ve Ürünleri Tekno. (İ.Ö.) | - | - | 10 | 27 | 13 | 24 | 9 | 15 | 7 | 9 | 3 | 8 | 2 | 5 | 2 | 4 | 2 | 4 | - | 1 | 145 |
TOPLAM | 127 | 101 | 129 | 130 | 110 | 124 | 88 | 100 | 60 | 71 | 95 | 82 | 132 | 80 | 143 | 84 | 160 | 89 | 143 | 99 | 2147 |