NİĞDE VOCATIONAL SCHOOL OF SOCIAL SCIENCES / TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT / NTO2025 - COOKING METHODS I

Contents Of The Courses in a weekly Period

Week 
Subjects 
Sources 
1Microeconomic Data to Track Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
2Analyzing Macroeconomic Indicators Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
3Determining the gaps in the market Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
4Choosing the most suitable one for evaluating the investment alternatives Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
5Feasibility and works to play Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
6Understanding the business Environment Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
7Demand Analysis and Forecast to do is place of business organization Identify Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
8Determine the Legal Structure of the business place of business organization Identify Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
9Determine the Legal Structure of the businessPişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
10Determine the Total Investment Cost of Providing Financing Capacity by determining the place of business Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
11Estimated Income-Expense Account MakingPişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
12Estimated Income-Expense Account Making Business Location and Production Plan to doPişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
13Job lot of investment and production plan to do is to play Installation Operations Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012
14Sustainable Foods and DevelopmentPişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012