Yedek Kontenjandan Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine

Mimarlık Yüksek Lisans Programı Restorasyon Çalışma Alanı Yedek Kontenjanından Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci sayısı: 1

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Diploma veya mezuniyet durumu belgesinin aslını ibraz etmek şartıyla e -devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi.

2- Not durum belgesinin (Transkript) aslını ibraz etmek şartıyla  e -devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi.

3-İki adet vesikalık fotoğraf,

4. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Ağustos-Eylül tarihli belge olmalıdır) (Terhis Belgesi olabilir).

5.Nüfus Cüzdan Fotokopisi

6.ALES Sonuç Belgesi(Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt yapacak adaylar için)

7.Yabancı Dil Belgesi ( Doktora programlarına kayıt yapacak adaylar için)

8.Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıracak öğrenciler için dekont(Programın öğrenim ücreti toplamda 18000 TL olup, iki eşit taksit halinde Ziraat Bankası “TR88 0001 0002 1437 9742 8650 25” IBAN hesabına yatırılacaktır.)

DOLDURULMASI GEREKEN FORMLAR

1. Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Formu