AB Rekabetçi Sektörler Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz Teknopark toplantı salonunda, Ahiler Kalkınma Ajansı Niğde Yatırım Destek Ofisi Sorumlusu Davut Yeşil tarafından AB Rekabetçi Sektörler Proje Teklif Çağrısına ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıda üniversitemizin stratejik planında yer alan Enerji ve Tarım alanında projeler hazırlanması konusu görüşüldü.

Niğde Vali Yardımcısı Cevat Uyanık’ın başkanlık ettiği toplantıya, Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Kamu Sanayi İş Birliği (KÜSİ) İl Temsilcisi, Niğde Teknopark A.Ş., Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (NESOB), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yetkilileri ve ilgili akademisyenler katıldı.