AK Parti Niğde’den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu, AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ziyaretteki açıklamalarında söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde’nin gelişimi için her türlü iş birliğine hazır olduklarını vurguladı.
AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin gelişimine katkı sağlamak üzere desteklerini sürdüreceklerini aktararak Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür edip çalışmalarında başarı diledi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.