Basın İlan Kurumundan Rektörümüze Ziyaret

Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundu. Ziyarette Müdür Çetin Oranlı’ya, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün ve Kurum Personeli Emre Şahin de eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemizde yürütülen çalışmalar ve planlanan faaliyetler hakkında Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı’ya bilgiler vererek, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı ise ziyaretteki açıklamalarında, Basın İlan Kurumunun faaliyet alanından bahsederek kurumun fikir ve içerik farkı gözetmeksizin aracılık hizmeti yürüttüğünü ve bunda da başarıya ulaştıklarını ifade etti. Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı açıklamalarının sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı’nın, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya, “Basının Gözünden Ayasofya” ve “Ruha Dokunan İnsan Öyküleri” kitabını hediye etmesinin ardından sona erdi.